-
Zestaw konfitur i dżemów idealny "na próbę"
Bestseller
Polecamy
Symbol:
Konfitura z borówki i gruszki, pigwowiec japoński, konfitura z dzikiej róży, aronii, jarzębiny oraz żurawiny i jabłka to doskonałe dodatki do potraw i napojów. Bogate w składniki mineralne i witaminy, urozmaicają smak i aromat przygotowanych dań. Idealne do mięs, deserów, ciast oraz herbat. Oryginalne receptury i niepowtarzalne smaki z pewnością usatysfakcjonują Twoje oczekiwania!
60.82
-3%
59.00
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
60.82
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 12.97 |
Dostępność | Duża dostępność 191 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Fungopol Sp. z o.o. | |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 600037932
Zostaw telefon |
- W zestawie
Pyszna i wyjątkowa borówka z gruszką!
- Owoce borówki to "kameleon" wśród owoców. Na początku są zielone, by później stać się białe, różowe, by na końcu przybrać barwę purpurowo-czerwoną.
- Połączenie borówki z gruszką jest świetnym dodatkiem do mięs. Urozmaici smak i aromat przygotowanej potrawy oraz nada jej apetycznego wyglądu.
- Ile osób tyle pomysłów na jej wykorzystanie.
Do czego możesz użyć konfiturę z borówki i gruszki?
- Konfitura z borówki i gruszki to podstawowy dodatek do dziczyzny, drobiu i wołowiny.
- Ciekawa baza do sporządzania orzeźwiających napojów.
- Konfitura uzupełni niesamowitym smakiem świeży chleba z masłem.
Pigwowiec japoński jako idealny dodatek do herbaty!
- Owoce, z których powstała zawartość słoika, są cytrynowo żółte, wydzielają bardzo przyjemny delikatny zapach, ale są twarde i kwaśne, bardziej niż cytryna.
- Pigwa, a właściwie pigwowiec japoński, z którego powstał produkt, zawiera wiele składników mineralnych, m.in. magnez, fosfor, wapń, potas, żelazo, a także wiele witamin, takich jak B1, B2, C, PP i prowitaminę A.
- Wspomaga działanie lecznicze przy stanach zapalnych przewodu pokarmowego, a także przy przeziębieniach z kaszlem i zapaleniem dróg oddechowych.
- Pigwowiec oczyści Twój organizm i pobudzi do trawienia, ma właściwości ściągające i dobrze działa na wątrobę.
Do czego możesz użyć pigwowiec w syropie?
- Idealnie nadaje się do "słodzenia" herbat, dzięki niemu będą miały niepowtarzalny smak i aromat.
- Doskonale zastępuje cytrynę.
- Można spożywać go łyżką, bezpośrednio ze słoika.
- Doskonała baza do wykonania swojej nalewki z pigwowca.
- Można wykorzystać go do przygotowania ciast.
Konfitura z dzikiej róży dobra na wszystko!
- Dzika róża to nie tylko piękny krzew, który sadzi się w parkach i przydomowych ogródkach.
- Owoce dzikiej róży wykorzystywane są przede wszystkim jako susz, czy przetwory. Przygotowuje się z nich m.in soki, nalewki i konfitury.
- Według różnych opracowań dzika róża jest owocem bardzo przyjaznym dla funkcjonowania naszego organizmu.
- Jesteśmy przekonani, że oryginalna receptura oraz niepowtarzalny smak w pełni usatysfakcjonują Twoje oczekiwania!
Do czego możesz użyć konfiturę z dzikiej róży?
- Konfitura z dzikiej róży to doskonały dodatek do cist i deserów.
- Bardzo dobrze smakuje na kanapce z samym masłem.
- Rewelacyjnie komponuje się z białym serem.
- Możesz dodać ją do herbaty.
- Zmieszana z wodą stanowi świetny napój orzeźwiający.
Aronia jest źródłem składników pożądanych przez organizm!
- Bogata w związki czynne o właściwościach przeciwutleniaczy, które aktywnie zwalczają wolne rodniki w organizmie.
- Prawdziwa bomba witaminowa! Duża zawartość witamin.
- Kopalnia mikro i makroelementów, w tym wapnia, potasu, magnezu, żelaza, fosforu, sodu czy cynku.
Do czego możesz użyć konfiturę z aronii?
- Konfitura z aronii to doskonały dodatek do deserów, lodów.
- Sprawdzi się doskonale jako pyszne nadzienie do ciast.
- Konfitura z aronii uzupełni niesamowitym smakiem świeży chleba z masłem.
Delektuj się herbatą z jarzębiną i nie tylko!
- Jarzębina to nie tylko drzewa, które sadzi się w alejach, przy drogach czy w ogrodach do celów dekoracyjnych.
- Owoce jarzębiny wykorzystywane są w gastronomii przede wszystkim w postaci świeżych owoców, suszu, czy przetworów konserwowych. Przygotowuje się z nich soki kompoty i marmolady.
- Według różnych opracowań jarzębina jest również owocem przyjaznym dla funkcjonowania naszego organizmu.
Do czego możesz użyć konfiturę z jarzębiny?
- Konfitura z jarzębiny to doskonały dodatek do różnych napojów.
- Sprawdzi się doskonale w zestawieniu z pieczonym mięsem.
- Ciasta i desery również zyskają dodatkowe walory smakowe w połączeniu z jarzębiną.
Posmakuj mięsa okraszonego żurawiną z jabłkiem... i nie tylko!
- Owoce żurawiny wykorzystywane są przede wszystkim w postaci świeżych owoców, suszu, czy przetworów. Przygotowuje się z nich soki kompoty i marmolady.
- Według różnych opracowań żurawina jest owocem przyjaznym dla funkcjonowania naszego organizmu.
- Ile osób tyle pomysłów na jej wykorzystanie.
Do czego możesz użyć konfiturę z żurawiny i jabłka?
- Żurawina do mięs to doskonały dodatek do różnych rodzajów mięsa. Najlepiej komponuje się z dziczyzną.
- Ciasta i desery również zyskają dodatkowe walory smakowe w połączeniu z zawartością słoika.
- Konfitura uzupełni niesamowitym smakiem świeży chleba z masłem.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.